Piemontees rundsvlees: Kalfslapje

Kalfslapje

23,00€/Kg

Gratis vacuüm verpakt per 250 gram.

Gekweekt en verwerkt door Hoevevleesonline.be!

Dit malse lapje kalfsvlees kan gebruikt worden voor o.a. het bereiden van saltimbocca. Gewoon gepaneerd is dit ook heel lekker.

Bestel tot en met dinsdag 30 april en haal uw bestelling af op zaterdag 04 mei.

Een dringende bestelling of een grotere hoeveelheid? Bel 057/21.78.42 of 0474/60.05.76

Bereidingstip :

Voor het maken van een kalfsschnitzel neem je een kalfslapje. Je neemt 1 of 2 eieren en daar voeg je kruiden aan toe zoals peper, zout en eventueel een beetje satékruiden. Je wentelt de kalfslapjes in het gekopte eimengsel. 

Daarna haal je de kalfslapjes door het paneermeel. Deze zelfgemaakte kalfsschnitzels bak je op een niet te hoog vuur in een goeie klont boter. 

SMAKELIJK !!!

 

< Terug naar overzicht