Levering aan huis van uw bestelling

EERSTVOLGENDE THUISLEVERING VIA TRANSPORTEUR LINK-UP : 

zaterdag 13/07/24 (bestellen kan tot en met dinsdag 09/07)

  

WERKWIJZE :

U geeft tegen dinsdagavond 23u59 uw bestelling door via onze webshop. U voegt het produkt "THUISLEVERING" toe aan uw bestelling. Daarvan krijgt u meteen een eerste bevestigingsmail. Op woensdag verwerken wij uw bestelling. Zodra de bestelling klaar is sturen wij u een tweede bevestigingsmail met de exacte rekening.

Het bedrag van de bestelling dient voor levering betaald te worden d.m.v. :

Ofwel : Payconiq (HOEVEVLEESONLINE)

Ofwel : Instantoverschrijving op onze rekening IBAN BE17 7380 0539 3121 (BIC KREDBEBB) met vermelding van naam en bestelnummer 

Op zaterdag worden de bestellingen afgehaald bij ons en door het transportbedrijf LINK-UP afgeleverd bij onze klanten. Van de transporteur zal u een mail ontvangen met TRACK & TRACE code. 

Het is belangrijk om uw juiste adres, gsmnummer en emailadres door te geven zodat u gemakkelijk bereikbaar bent voor het transportbedrijf. Zij houden u d.m.v. sms en email op de hoogte van het tijdstip van levering.

 

 

VERS OF DIEPGEVROREN :

U kan bij ons de meeste producten vers krijgen. Een aantal producten vriezen wij echter meteen in om kwaliteitsredenen. Het betreft hier vooral onze bereidingen (gehakt, hamburgers, worsten,...). Deze producten bevatten geen kleur- en bewaarstoffen waardoor de bewaartemperatuur heel belangrijk is.

Door die producten bij ons meteen na productie in te vriezen kunnen wij 100% kwaliteitsbehoud garanderen.

Zodra 1 product van uw bestelling diepgevroren is wordt de volledige bestelling diepgevoren zodat alles in 1 doos kan worden verpakt.

Aangezien wij beschikken over een industriële diepvries met een constante temperatuur van -20°C  worden de producten ook veel sneller ingevoren bij ons dan in een huishoudelijke diepvries. 

Je kan er trouwens voor kiezen om de volledige bestelling door ons te laten invriezen. Dit heeft het voordeel dat je vlees heel snel en perfekt ingevroren is en dat jou diepvries niet extra moet koelen wat dan opnieuw energie bespaart. Deze keuze kan je maken op de bestelpagina.

 

KOSTPRIJS VOOR THUISLEVERING :

Voor Vlaanderen en Brussel : De kostprijs voor thuislevering is 25€ (voor max 25 kg) en 12 € voor elke bijkomende doos van max 25 kg

Voor Limburg : De kostprijs voor thuislevering is 36 € (voor max 25 kg) + 12 € per bijkomende doos van max 25 kg.