Levering aan huis van uw bestelling

Vanaf vrijdag 9 juli 2021 kan u de bestelling aan huis laten leveren :

  

WERKWIJZE :

U geeft tegen dinsdagavond 23u59 uw bestelling door via onze webshop. U voegt er als opmerking toe dat u kiest voor thuislevering. Daarvan krijgt u meteen een eerste bevestigingsmail. Op woensdag verwerken wij uw bestelling. Zodra de bestelling klaar is sturen wij u een tweede bevestigingsmail met de exacte rekening.

Het bedrag van de bestelling dient op voorhand betaald te worden d.m.v. :

Ofwel : Payconiq (HOEVEVLEESONLINE)

Ofwel : Instantoverschrijving op onze rekening IBAN BE17 7380 0539 3121 (BIC KREDBEBB) met vermelding van naam en bestelnummer 

Op donderdag geven wij aan de transporteur LINK-UP door welke bestellingen moeten worden afgeleverd op vrijdag. Van de transporteur zal u een mail ontvangen met TRACK & TRACE code. Indien ik de betaling op donderdag nog niet heb ontvangen neem ik contact op met u en kan u eventueel nog het nodige doen. Anders wordt de levering met een week uitgesteld.

Op vrijdagmorgen worden de bestellingen bij ons opgehaald en naar de klanten gebracht. Op vrijdag ontvangt u van de transporteur een SMS met het tijdstip van levering. Het is dus heel belangrijk om het juiste emailadres en gsm-nummer door te geven op het einde van de bestelling.

 

VERS OF DIEPGEVROREN :

U kan bij ons de meeste producten vers krijgen. Een aantal producten vriezen wij echter meteen in om kwaliteitsredenen. Het betreft hier vooral onze bereidingen (gehakt, hamburgers, worsten,...). Deze producten bevatten geen kleur- en bewaarstoffen waardoor de bewaartemperatuur heel belangrijk is.

Door die producten bij ons meteen na productie in te vriezen kunnen wij 100% kwaliteitsbehoud garanderen.

Zodra 1 product van uw bestelling diepgevroren is wordt de volledige bestelling diepgevoren zodat alles in 1 doos kan worden verpakt.

Aangezien wij beschikken over een industriële diepvries met een constante temperatuur van -20°C  worden de producten ook veel sneller ingevoren bij ons dan in een huishoudelijke diepvries. 

Je kan er trouwens voor kiezen om de volledige bestelling door ons te laten invriezen. Dit heeft het voordeel dat je vlees heel snel en perfekt ingevroren is en dat jou diepvries niet extra moet koelen wat dan opnieuw energie bespaart. Deze keuze kan je maken op de bestelpagina.

 

KOSTPRIJS VOOR THUISLEVERING :

Voor Vlaanderen en Brussel : De kostprijs voor thuislevering is 20€ (voor max 20 kg) en 10 € voor elke bijkomende doos van max 20 kg

Voor Limburg : De kostprijs voor thuislevering is 30 € voor max 20 kg + 10 € per bijkomende doos van max 20 kg.